Just got my brand new Luxman L507ux Mark II

marba1065

New Member
Apr 30, 2018
1
0
1
#1
Hi all,

I just got my brand new Luxman L507ux Mark II and it sounds great! (Although they told me I have to wait about 400 hours to burn in (!!)

The only little problem I have is, the right VU illumination is not as bright as left. (Take a look at the wnd pic)

Should I wait for some time or should I ask for unit’s replacement?

Regards, Manos.
 

Attachments

beckzito

New Member
Dec 8, 2018
1
0
1
43
#2
Hi

Mine dont show that problem, please refer to photo.

20181208_154659.jpg

Also, do you prefer line straight on or off?
In my system, off just thightens the bass and improve stereo image overall.
Whats your findings?

Regards
 
#3
hello Manos of the same name.. I do like Luxmans but I really been impressed by the excellent ATC's!!
congrats and nice auditions!!
 

About us

  • What’s Best Forum is THE forum for high end audio, product reviews, advice and sharing experiences on the best of everything else. A place where audiophiles and audio companies discuss existing and new audio products, music servers, music streamers and computer audio, digital to audio convertors (DACS), turntables, phono stages, cartridges, reel to reel, speakers, headphones, tube amplifiers and solid state amplification. Founded in 2010 What's Best Forum invites intelligent and courteous people of all interests and backgrounds to describe and discuss the best of everything. From beginners to life-long hobbyists to industry professionals we enjoy learning about new things and meeting new people and participating in spirited debates.

Quick Navigation

User Menu

Steve Williams
Site Founder | Site Owner | Administrator
Ron Resnick
Site Co-Owner | Administrator
Julian (The Fixer)
Website Build | Marketing Managersing